Skip to Content

HS Aikakone: yli 35000 lehteä vuodesta 1889

Kirjaudu palveluun klikkaamalla Kirjaudu, Kirjaudu yritystunnuksilla ja sen jälkeen Kirjaudu. Et tarvitse mitään tunnusta tai salasanaa.

Lainaa e-kirja

Rockway.fi
 
 
Laulun- ja soitonopetuksen
videokursseja
 
Opastajina suomalaisia muusikoita.
Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa,
ja kursseja voi myös varata.
 
 

Naxos-verkkopalvelu

Musiikkia ja vieraskielisiä äänikirjoja

Kirjaudu palveluun kirjastokortillasi

Naxos Music Library

Naxos World Music

Naxos Music Library Jazz

Naxos Spoken Word

Naxos Video Library

Onko tililläsi rajoite, eikä lainojen uusiminen tai varaaminen onnistu?

Lapin kaikki yleiset kirjastot ovat siirtyneet samaan yhteisjärjestelmään. Lapin kirjastoon kuuluvat nyt Enontekiön, Inarin, Kemin, Kemijärven, Keminmaan, Kittilän, Kolarin, Muonion, Pelkosenniemen, Pellon, Posion, Ranuan, Rovaniemen, Sallan, Savukosken, Simon, Sodankylän, Tervolan, Tornion, Utsjoen ja Ylitornion kuntien kirjastot sekä joitain museo- ja oppilaitoskirjastoja. 
 
Lapin kirjastossa asiakkaalla voi olla vain yksi kirjastokortti käytössään. Tämän vuoksi asiakastietoihin on lisätty rajoitus, mikäli asiakkaalta löytyy kortti sekä Lapin kirjastoon että johonkin liittyneeseen kirjastoon. 
 
Voit valita kumpaa kirjastokorttia haluat käyttää. Poistettavalta kortilta on palautettava siellä oleva aineisto sekä maksettava mahdolliset maksut. Muutos on tehtävä kirjastossa. 
 
Mikäli sinulla on kysyttävää tai sinulla on ongelmia verkkokirjastoon kirjaantumisen kanssa, ota yhteyttä palaute@lapinkirjasto.fi.
 
Kirjautuminen verkkokirjastoon vain kirjastokortilla
 
Verkkokirjastoon on mahdollista kirjautua vain kirjastokortin numerolla ja kirjaston nelinumeroisella salanumerolla. Salanumeron saa henkilöllisyyden todistamalla kirjaston palvelupisteestä. 
 
Aiemmin mahdollisesti käytössä olleet käyttäjätunnukset (nimet, sähköpostiosoitteet yms.) eivät toimi kirjautumisessa.
 
Jos haluat tarkastella huollettavasi lainoja, kirjaudu verkkokirjastoon huollettavan kirjastokortilla ja korttiin liittetyllä salasanalla. 
 

Tiedonhaku ja verkkosivut 

Voit tehdä hakuja kirjaston tietokannasta tämän sivun oikeanpuoleisesta hakulaatikosta "Tiedonhaku, lainat ja varaukset".
 
Omiin yhteys-, laina- ja varaustietoihisi pääset siirtymään oikeanpuoleisesta Omat lainat ja varaukset -linkistä. Verkkokirjaston tiedonhaku sekä omien tietojen katselu avautuvat uudelle selaimen välilehdelle.
 
Lapinkirjasto.fi-verkkokirjastosta löydät edelleen aineistoesittelyjä, kirjastojen yhteystiedot sekä kirjastonkäytön ohjeita.
 
Viesti lähestyvistä eräpäivistä ja saapuneista varauksista
 
Voit saada ilmoituksen sähköpostiin lähestyvästä eräpäivästä sekä varsinaisena eräpäivänä. Varauksen saapumisesta voit saada viestin sähköpostiin, tekstiviestinä tai paperisena. Voit valita viestien lähettämistavan verkkokirjastossa tai kirjaston asiakaspalvelussa. 
 
Ongelmia Applen laitteilla?
Valitettavasti Applen laitteilla verkkokirjaston kirjautumisessa on ongelmia. Voit pyytää uusimaan lainasi soittamalla kirjastoosi tai lähettämällä sähköpostia palaute@lapinkirjasto.fi. Voit kokeilla kirjautumista 3G/4G -yhteydellä, laittaen Wifin pois päältä. Kirjautuminen voi myös onnistua käyttämällä Puffin-selainta. 
 
Kolme kysymystä kirjastosta
Tiedonhaku, lainat ja varaukset

 

Hae Lapin kirjaston tietokannasta:

 

Omat lainat ja varaukset

Palautetta kirjastolle

Tätä esiteltiin sanomalehdessä
 
 
Tekijä: Kati Kärkkäinen
Vuosi: 2017
Kustantaja: Duodecim
 
 
 
Kieli