Skip to Content
Hankintaehdotus

Kirjastot hankkivat aineistoja kysynnän ja kirjaston kokoelmapolitiikan mukaan. Aina voi kuitenkin jäädä joku tarpeellinen teos hankkimatta.

Otamme kaikki hankintaehdotukset huomioon, mutta kaikkia toiveita ei valitettavasti voida toteuttaa.

Huom. Jos haluat tehdä aineistoon varauksen, voit tehdä varauksen verkkokirjastossa https://koha.lapinkirjasto.fi/, kun haluttu teos on tilattu kirjastoon. Emme valitettavasti voi tehdä varausta teoksen tilausvaiheessa.

Suurten kotimaisten kustantamoiden (WSOY, Tammi, Otava jne) tuotantoa hankitaan kirjastoihin resurssien mukaan. Kaikkia  markkinoilla olevia  DVD-levyjä ja CD-ROM-levyjä ei tekijänoikeusseikkojen takia voida hankkia kirjastoon.

Aineiston tulo kirjastoon kestää tavallisesti 1–6 kuukautta. Kirjasto vastaa hankintaehdotukseen.

Etsimäsi aineisto voi löytyä toisesta kirjastosta

Tarkista aina ennen hankintaehdotuksen jättämistä tilanne kirjaston tiedonhausta.

Hakemasi teos voi löytyä myös esimerkiksi Lapin korkeakoulukirjastosta. 

Kirjastot yrittävät välttää päällekkäisiä hankintoja. Kaukopalvelu tilaa aineistoa muista kirjastoista Suomessa tai ulkomailta.

Ehdota meille hankittavaa aineistoa
Merkitse mille kirjastolle teet hankintaehdotuksen. Täytä hankittavaa aineistoa koskevat tiedot. Lisätietoja osassa voit mainita kaiken tietosi, mikä voi helpottaa meitä ehdottamasi aineiston hankinnassa, kuten mistä tieto aineistosta on saatu (esim. lehden nimi) tai aineiston ISBN-numero. Huom. Jos haluat tehdä aineistoon varauksen, voit tehdä varauksen verkkokirjastossa https://koha.lapinkirjasto.fi/, kun haluttu teos on tilattu kirjastoon. Emme valitettavasti voi tehdä varausta teoksen tilausvaiheessa.
Kenttä on pakollinen.
Tiedonhaku, lainat ja varaukset

 

Hae Lapin kirjaston tietokannasta:

 

Omat lainat ja varaukset

Palautetta kirjastolle

Kieli