Skip to Content
N-NNN-NNNN

Viikon vinkki
 

Raunio Anne: Olli Oravan syyspuuhat


Hurmaavasti kuvitettu lastenkirja oravaperheen valmistautumisesta talveen.
Sadun muotoon puettu tarina kertoo luonnosta ja vuodenkierrosta eläinten silmin.
Olli ja Oili Orava asuvat metsässä suuressa kuusessa Juuritiellä. Kesä on loppu, syksyisin oraville tulee hoppu. Talveksi pitäisi laittaa ruokavarastoja, mutta huonomuistinen Olli ei tahdo muistaa, mitä kaikkea piti kerätä. Monenlaisten sattumusten kautta Olli pääsee opettamaan oravanpojille, Aatulle, Eetulle ja Heikille talvivaraston laittoa ja talvi voi tulla!
2–7-vuotiaille

Kuvakirjauutuuksia

 

     

 

Uutuusromaaneja

 

     

 

Kieli
Tiedonhaku, lainat ja varaukset

 

Hae Lapin kirjaston tietokannasta:

 

Omat lainat ja varaukset

Palautetta kirjastolle

Saamenkielistä virtuaalivinkkausta lapsille

Saamelaisalueen koulutuskeskus ja Jutaava kirjasto -hanke ovat järjestäneet saamenkielistä virtuaalivinkkausta. Vinkkaukset soveltuvat parhaiten esi- ja alakoulun oppilaille.
 

Pohjoisaamenkielinen vinkkaus Petra Biret Magga-Vars (Sigmun Salomonsen: Njoalve Niillas sekä Rauna Paadar-Leivo ja Merja Aletta Ranttila: Jokŋanieiddaš)
 

Pohjoissaamenkielinen vinkkaus 2 Petra Biret Magga-Vars(Tove Jansson: Diida-dálvi ja Mo son de geavvá?)
 

Inarinsaamenkielinen vinkkaus Heli Aikio (Riitta Vesala: Hirškiihâ já Myerji mainâseh, Lee D. Rodgers: Saammâl já meeci kunâgâs, Rauna Paadar Leivo: Halstemjeegi noaidi)
 

Inarinsaamenkielinen vinkkaus 2 Heli Aikio (Inga Borg: Puppâ ja koddesäpligeh, Torkel Rasmussen ja Tanja Sanila: Milli já Polfe - riävskápiivdost, Koveráiđukirje)

Tietouutuuksia

 

 

 

 

 
 

 


 

 

 

 

 

 

Linkkejä