Skip to Content
N-NNN-NNNN

Viikon vinkki
 

Timo Parvela: Maukan ja Väykän hyvä päivä

Parivaljakon lämminhenkiset seikkailut hyrisyttävät lukijaa aamusta iltaan. Ennen kuin aurinko laskee taivaanrantaan, Maukan ja Väykän keväiseen päivään on mahtunut monta pientä ja suurta sattumusta.

Maukan ja Väykän hyvään päivään mahtuu hullunhauskoja käänteitä ja lempeää viisautta. Kukin meistä, lapsi ja aikuinen, voi tunnistaa ystävyksissä omia, inhimillisiä piirteitään.

Kuvakirjauutuuksia

 

     

 

Uutuusromaaneja
     

 

Kieli
Tiedonhaku, lainat ja varaukset

 

Hae Lapin kirjaston tietokannasta:

 

Omat lainat ja varaukset

Palautetta kirjastolle

Saamenkielistä virtuaalivinkkausta lapsille

Saamelaisalueen koulutuskeskus ja Jutaava kirjasto -hanke ovat järjestäneet saamenkielistä virtuaalivinkkausta. Vinkkaukset soveltuvat parhaiten esi- ja alakoulun oppilaille.
 

Pohjoisaamenkielinen vinkkaus Petra Biret Magga-Vars (Sigmun Salomonsen: Njoalve Niillas sekä Rauna Paadar-Leivo ja Merja Aletta Ranttila: Jokŋanieiddaš)
 

Pohjoissaamenkielinen vinkkaus 2 Petra Biret Magga-Vars(Tove Jansson: Diida-dálvi ja Mo son de geavvá?)
 

Inarinsaamenkielinen vinkkaus Heli Aikio (Riitta Vesala: Hirškiihâ já Myerji mainâseh, Lee D. Rodgers: Saammâl já meeci kunâgâs, Rauna Paadar Leivo: Halstemjeegi noaidi)
 

Inarinsaamenkielinen vinkkaus 2 Heli Aikio (Inga Borg: Puppâ ja koddesäpligeh, Torkel Rasmussen ja Tanja Sanila: Milli já Polfe - riävskápiivdost, Koveráiđukirje)

Tietouutuuksia

 

 

 

 

 

 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

Linkkejä