Skip to Content
Kaikki kirjavinkkarin vinkit

Lego The Batman movie : kuvitettu opas

Lego Batman Movie on opas jossa esitellään suositun elokuvan hahmoja, kulkupelejä ja paikkoja. Gotham Cityn oudoimmat roistot ja konnat tulevat tutuiksi ja heidän ominaisuuksiin on uppouduttu. Lepakkoluolan salamyhkäiset arvoitukset kerrotaan salailematta, jopa kirjastossa sijaitsevan salaoven paikka paljastetaan lukijoille. Kirjan lopussa on Lego Batman Movie -aiheinen visailu, jonka avulla voit päätellä mikä hahmo miellyttää sinua eniten Gotham Cityssä. 

 

Anneli Kanto: Kulkurikaksikko

Vanha, rikas täti asuu yksin kauniissa talossaan järven rannalla. Hän päättää testamentata kaiken omaisuutensa mäyräkoiralleen. Testamentissaan täti määrää myös, että se joka huolehtii hänen koirastaan, saa huolehdittavakseen myös koiralle testamentatun omaisuuden.

Tädin kaukainen sukulaisperhe päätyy koiran huoltajaksi. Perheen herkkä tyttö Kielo ystävystyy koiran kanssa. Muu perhe ei voi sietää koiraa ja niinpä Kielo ja koira lähtevät yhdessä matkalle, jossa pohditaan elämän peruskysymyksiä: vapautta, rakkautta ja kuolemaa.

 

Mur, eli karhu

Kaisa Happonen ja Anne Vasko: Mur, eli karhu

Kaikki karhut nukkuvat talviunta, paitsi Mur. Se kyllä yrittää tehdä kaikkia temppuja, joilla unen saa tulemaan, mutta vaikka se kuinka pitää silmiä kiinni ja vaihtaa asentoa, uni ei tule. Aika alkaa käydä pitkäksi ja Murilla on tylsää. Sillä on kyllä ruskea turkki, ja muutenkin se on ihan karhun näköinen, mutta kovin karhumaiseksi se ei ole koskaan itseään tuntenut. Mur on aina väärään aikaan unessa ja väärään aikaan valveilla. Voisiko Mur ollakin metsän ensimmäinen ja ainoa talvikarhu?


Kieli