Skip to Content

Lukijat vinkkaavat

Bujor: Ennuskivien mahtiMikä teos? Flavia Bujor : Ennuskivien mahti


Miksi suosittelet? : Tarinan kolmen tytön Jaden, Opalen ja Ambren 14 -vuotissyntymäpäivänä heille selviää, että heidän täytyy pelastaa viimeinen maa, jossa uskotaan kauneuteen ja luovuuteen.
Kirjassa on mielenkiintoista seurata, miten kolmesta eri yhteisöstä ja perheestä tulleiden tyttöjen täytyy sopeutua toistensa seuraan uudessa taikavoimia omaavassa maailmassa. Kirjan maailma on myöskin hurmaava ja kauniisti kerrottu ja sen keskiaikainen tunnelma on tuttu monelle, jotka ovat lukeneet fantasia -genreisiä kirjoja. Kirja on 339 sivua pitkä.

Suosittelija? : Jalokirja, Kajaani

 

Prineas: Taikavaras - Ensimmäinen osaMikä teos? Sarah Prineas: Taikavaras - Ensimmäinen osa

Miksi suosittelet? : Conn herättää Ikimys Liiholasissa mielenkiintoa, kun poika ei kuolla kupsahtanutkaan napatessaan velhon velhokiven hänen taskusta. Katujen kasvatista tuleekin Ikimyksen oppipoika ja he alkavat selvittämään vähenevän taikuuden mysteeriä kaupungissa samalla, kun Connin metsästää omaa velhokiveä.
Kirja ei ole ehkä mieltä räjäyttävä, mutta se on ainakin viihdyttävä ja yksi niistä kirjoista, joita muistelen lämmöllä. On mukava seurata Connin kehittymistä velhona ja minusta oli hurjan sääli, että kirjasarjassa on vain kolme kirjaa tällä hetkellä. Kirja on 358 sivua pitkä takaosan esittelyjä ja muita pikkukivoja lukuunottamatta.

Suosittelija? Jalokirja, Kajaani

Viikon vinkki

Lähteenmäki, Laura: Nutcase

Mitä tapahtuu kun todellisuus alkaa sekoittua netin todellisuuteen? Sisarukset Saimi ja Juho ovat olleet erottamattomia aina. Saimi jää yksin kun Juho siirtyy lukioon ja muuttaa kaupunkiin. Saimin mielestä uusien ystävien hankkiminen on hankalaa ja hän hakee lohtua yksinäisyyteensä netistä ja jää koukkuun erääseen blogiin. Saimi kokee eräänlaista yhteyttä blogin kirjoittajan Sumun kanssa ja pian blogiin ilmestyvät kirjoitukset alkavat ohjailla hänen kaikkia valintojaan. Kuka on tämä mystinen Sumu?

Romaaniuutuuksia

 

     

 

Kieli
Tiedonhaku, lainat ja varaukset

 

Hae Lapin kirjaston tietokannasta:

 

Omat lainat ja varaukset

Palautetta kirjastolle

Kirjatrailereita. Sinulle

Linkkejä

http://www.kirjastot.fi/kysy

 

Tietokirjauutuuksia