Skip to Content

Lukijat vinkkaavat

 

Mikä teos: Arawi Keiichi: Arki

Miksi suosittelet? Jos liian samantapaiset sarjakuvat ovat alkaneet kyllästyttää, lue tätä kirjaa. Kirja on hauskin,omaperäisin ja oudoin manga jota olen koskaan lukenut. Kirja kertoo lukioarjesta, mutta tekee sen humoristisesti ja itsetietoisesti (self-aware).
VAROITUS kirjan huumori ei välttämättä sovi mainstreamin ystäville tai ''normeille''.

Suosittelija: MR. Banana

 

Mikä teos: Kerstin Gier: Lupaus

Miksi suosittelet? Kirjan päähenkilö Liv Silber joutuu muuttamaan äitinsä ja sisarensa kanssa Lontooseen äidin uuden poikaystävän luo. Pian Liv alkaa nähdä todentuntuisia unia. Unessa Liv näkee uuden velipuolensa  Graysonin ja hänen kavereidensa puuhailevan outoja hautausmaalla ja Liv saakin selville heidän salaisuutensa.
Kirja on mielenkiintoinen ja jännittävä. Kirjatriologiasta on ilmestynyt myös kaksi myöhempää teosta, jotka muuttuvat vielä jännittävimmiksi.

Suosittelija: A

 

Viikon vinkki

R. J. Palacio: Ihme

"En aio kuvailla, miltä näytän. Kuvittelitte te mitä hyvänsä, minä näytän todennäköisesti pahemmalta."

August Pullmanin kasvot ovat pahasti epämuodostuneet. Kotikoulua tähän mennessä käynyt Auggie on nyt aloittamassa viidennen luokan oikeassa koulussa. Se kiehtoo ja pelottaa. Hän on ihan tavallinen nuori epätavallisten kasvojensa takana, mutta saako Auggie uudet koulukaverinsa uskomaan sen?

 

Romaaniuutuuksia

 

     

 

Kieli
Tiedonhaku, lainat ja varaukset

 

Hae Lapin kirjaston tietokannasta:

 

Omat lainat ja varaukset

Palautetta kirjastolle

Kirjatrailereita. Sinulle

Linkkejä

http://www.kirjastot.fi/kysy

 

Tietokirjauutuuksia