Skip to Content
  •  

 

Rockway.fi

Laulun- ja soitonopetuksen videokursseja
suomenkielellä suomalaisten muusikoiden opastuksella.
Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa,
ja kursseja voi myös varata. 

Musiikin verkkopalvelu 
Klassinen musiikki
Maailmanmusiikki
Jazz-musiikki

Kirjaudu palveluun kirjastokortilla
sivun vasemmasta yläkulmasta

 

Uusin vinkki

Lego The Batman movie : kuvitettu opas

Lego Batman Movie on opas jossa esitellään suositun elokuvan hahmoja, kulkupelejä ja paikkoja. Gotham Cityn oudoimmat roistot ja konnat tulevat tutuiksi ja heidän ominaisuuksiin on uppouduttu. Lepakkoluolan salamyhkäiset arvoitukset kerrotaan salailematta, jopa kirjastossa sijaitsevan salaoven paikka paljastetaan lukijoille. Kirjan lopussa on Lego Batman Movie -aiheinen visailu, jonka avulla voit päätellä mikä hahmo miellyttää sinua eniten Gotham Cityssä

Tätä esiteltiin sanomalehdessä
590479
Loading...
Tekijä: Kaukonen, Katja
Vuosi: [2017]
Kustantaja: Werner Söderström Osakeyhtiö
Kolme kysymystä kirjastosta
Näitä lainataan
589165
Tekijä: Siironen, Miika
Luokka: 99.13
588789
Tekijä: Väisänen, Hannu
Luokka: 84.2 Novellit
577859
Tekijä: Roberts, Nora
Luokka: 84.2 Jännitys
37306
Tekijä: Keene, Carolyn
Luokka: 84.2
329365
Tekijä: Hirsjärvi, Sirkka
Luokka: 38.3
Viimeksi pisteytetyt teokset
584151
Loading...
Tekijä: Walton, Jessica
Luokka: 85.22
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä
572998
Loading...
Tekijä: Terras, Antto
Luokka: 99.1
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
585331
Loading...
588793
Loading...
Tekijä: Itkonen, Juha
Luokka: 48.312
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
588688
Loading...
Tekijä: Kanto, Anneli
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys

Lainaa e-kirja

Kirjastojen uutisia

Lapin kirjastoille uusi kirjastojärjestelmä

Lapin kirjastojen kirjastojärjestelmä vaihtuu 2.5.2017, kun kirjastoissa otetaan käyttöön Koha-kirjastojärjestelmä. Se on avoimen lähdekoodin järjestelmä, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaavat kirjastot itse. Se on käytössä mm. Joensuun, Kouvolan, Mikkelin ja Oulun seuduilla. 

Kaikki Lapin kirjastot ovat vaihdon vuoksi kiinni ajalla 14.4.-1.5.2017, jolloin kirjastoautot eivät liikennöi eikä verkkokirjasto ole käytettävissä. Palautuksia ei tänä aikana oteta vastaan kirjastoissa, eikä niitä voi jättää palautuslaatikkoihin. Kirjastojen lehtisalien ja näyttelytilojen aukiolotiedot saat omasta kirjastostasi.

Aineiston laina-aikaa on pidennetty siten, ettei kiinnioloajalle tule eräpäiviä. Seuraava eräpäivä on vasta 15.5.2017.  Asiakkaat voivat tauon ajaksi lainata etukäteen riittävästi luettavaa, kuunneltavaa ja katseltavaa tarvitsematta pelätä laina-ajan umpeutumista. E-kirjat ovat käytettävissä. 

Järjestelmänvaihdos ei edellytä asiakkaalta mitään toimenpiteitä, ja vanha kirjastokortti ja tunnusluku toimivat uudessa kirjastojärjestelmässä. 

Vaihto koskee Enontekiön, Inarin, Kemijärven, Kittilän, Kolarin, Muonion, Pelkosenniemen, Pellon, Rovaniemen, Sallan, Savukosken, Sodankylän, Tornion, Utsjoen ja Ylitornion kirjastoja. Lapin kirjastoon liittyvät vuoden 2017 aikana Kemin, Keminmaan, Posion, Ranuan, Simon ja Tervolan kirjastot.

Ongelmia tekstiviestipalvelussa

Tekstiviestipalvelussamme on ongelmia, mistä johtuen viestit voivat jäädä tulematta tai ne tulevat myöhässä. Osa viesteistä tulee useaan kertaan. Tekstiviestit koskevat varatun aineiston saapumista tai lainojen eräpäiviä.

Voit tarkistaa lainojesi ja varaustesi tilanteen verkkokirjaston omilta sivuilta tai ottamalla yhteyttä kirjastoosi joko puhelimella tai sähköpostilla palaute(at)lapinkirjasto.fi.

Pahoittelemme viestihäiriöistä aiheutuvia ongelmia. 

Ounasrinteen kirjasto avattu uudessa monitoimitalossa 9.1.

Ounasrinteen kirjaston uusi osoite on Matkajängäntie 5.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Lukuopas - Rovaniemen kirjastolaisten henkilökohtaista apua lukemista etsivälle - napsauta otsikkoa, saat lisätietoa!  Lappi-lohkamuša váile? Lohkanofelaš veahkeha!

Roolipelikerho Rovaniemen pääkirjastossa Aalto-salin alakerrassa tiistaisin klo 17 

Käsityökirjasto Sallan kirjaston mediatilassa maanantaisin klo 12.00.

Tervetuloa mukaan!

NÄYTTELY:  KANSAN SIVISTYSTÄ JA KIRJALLISUUTTA

Pellon kirjastossa 16.1-24.2. Ensipäivän kuoria ja postituoreita merkkejä Reijo Korhosen kokoelmasta.

 

Novellikoukku Kittilän kirjastossa joka toinen tiistai klo 17.30.

Keväällä kokoonnutaan 19.1., 2.2., 16.2., 2.3., 16.3., 30.3. ja 11.5. Novellikoukkuun voit tulla oman neuletyösi kanssa. Mukaan voit toki tulla myös ihan vain nauttimaan ääneen luetuista novelleista.

Tarjolla kahvia ja teetä!

Tervetuloa!

Kansalaisopiston taidenäyttely Sallan kirjastossa 17.1.-17.2.2017. Tervetuloa tutustumaan!

Lukukoiralle lukuheti joka toinen viikko pääkirjastossa, varaa aika puh. 050 315 1486 ja joka toinen Saarenkylän kirjastossa, varaa aika puh. 050 3151496.

Kieli