Skip to Content
  •  

 

Rockway.fi

Laulun- ja soitonopetuksen videokursseja
suomenkielellä suomalaisten muusikoiden opastuksella.
Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa,
ja kursseja voi myös varata. 

Musiikin verkkopalvelu 
Klassinen musiikki
Maailmanmusiikki
Jazz-musiikki

Kirjaudu palveluun kirjastokortilla
sivun vasemmasta yläkulmasta

 

Uusin vinkki

Jessie Burton: Nukkekaappi
Jessie Burton: Nukkekaappi

Tapahtumat sijoittuvat Amsterdamiin, 1680-luvun lopulle. 18-vuotias Petronella, Nella "pääsee" vaimoksi rikkaalle kauppakomppanian jäsenelle, Johannes Brandtille. Nella on valmis suoriutumaan kaikista aviollisista velvollisuuksistaan, mutta aviomies ei kuitenkaan huomioi vaimoaan läheisyydellään. Johannes ostaa nuorelle vaimolleen häälahjaksi nukkekaapin ja antaa mittavan raha määrän käytettäväksi kaapin sisustamiseen. Miniatyristi, jolta Nella tilaa tavaroita nukkekaappiin,toimii kuitenkin hämmästyttävällä tavalla ja saa Nellan pelon valtaan. Myöskin aviomies Jonaksesta paljastuu kauhistuttava piirre. Nellan on vain jaksettava ja selvittävä kauheista tapahtumista.

Tätä esiteltiin sanomalehdessä
575020
Loading...
Tekijä: Rintanen, Viivi
Vuosi: 2015
Kustantaja: Suuri kurpitsa
Kolme kysymystä kirjastosta
Näitä lainataan
37306
Tekijä: Keene, Carolyn
Luokka: 84.2
329365
Tekijä: Hirsjärvi, Sirkka
Luokka: 38.3
577388
Tekijä: Widmark, Martin
Luokka: 84.2
588626
Tekijä: Vettenniemi, Erkki
Luokka: 79.1209
Viimeksi pisteytetyt teokset
386525
Loading...
Tekijä: Hole, esitt.
Luokka: 78.8911
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä
246448
Loading...
Tekijä: Hole, esitt.
Luokka: 78.8911
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä
561381
Loading...
Tekijä: Nieminen, Veera
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
584712
Loading...
Tekijä: Ward, J. R.
Luokka: 84.2 Fantasia
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä
583046
Loading...
Tekijä: Gier, Kerstin
Luokka: 84.2 Fantasia
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys

Lainaa e-kirja

Kirjastojen uutisia

Lapin kirjastoille uusi kirjastojärjestelmä

Lapin kirjastojen kirjastojärjestelmä vaihtuu 2.5.2017, kun kirjastoissa otetaan käyttöön Koha-kirjastojärjestelmä. Se on avoimen lähdekoodin järjestelmä, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaavat kirjastot itse. Se on käytössä mm. Joensuun, Kouvolan, Mikkelin ja Oulun seuduilla. 

Kaikki Lapin kirjastot ovat vaihdon vuoksi kiinni ajalla 14.4.-1.5.2017, jolloin kirjastoautot eivät liikennöi eikä verkkokirjasto ole käytettävissä. Palautuksia ei tänä aikana oteta vastaan kirjastoissa, eikä niitä voi jättää palautuslaatikkoihin. Kirjastojen lehtisalien ja näyttelytilojen aukiolotiedot saat omasta kirjastostasi.

Aineiston laina-aikaa on pidennetty siten, ettei kiinnioloajalle tule eräpäiviä. Seuraava eräpäivä on vasta 15.5.2017.  Asiakkaat voivat tauon ajaksi lainata etukäteen riittävästi luettavaa, kuunneltavaa ja katseltavaa tarvitsematta pelätä laina-ajan umpeutumista. E-kirjat ovat käytettävissä. 

Järjestelmänvaihdos ei edellytä asiakkaalta mitään toimenpiteitä, ja vanha kirjastokortti ja tunnusluku toimivat uudessa kirjastojärjestelmässä. 

Vaihto koskee Enontekiön, Inarin, Kemijärven, Kittilän, Kolarin, Muonion, Pelkosenniemen, Pellon, Rovaniemen, Sallan, Savukosken, Sodankylän, Tornion, Utsjoen ja Ylitornion kirjastoja. Lapin kirjastoon liittyvät vuoden 2017 aikana Kemin, Keminmaan, Posion, Ranuan, Simon ja Tervolan kirjastot.

Ongelmia tekstiviestipalvelussa

Tekstiviestipalvelussamme on ongelmia, mistä johtuen viestit voivat jäädä tulematta tai ne tulevat myöhässä. Osa viesteistä tulee useaan kertaan. Tekstiviestit koskevat varatun aineiston saapumista tai lainojen eräpäiviä.

Voit tarkistaa lainojesi ja varaustesi tilanteen verkkokirjaston omilta sivuilta tai ottamalla yhteyttä kirjastoosi joko puhelimella tai sähköpostilla palaute(at)lapinkirjasto.fi.

Pahoittelemme viestihäiriöistä aiheutuvia ongelmia. 

Ounasrinteen kirjasto avattu uudessa monitoimitalossa 9.1.

Ounasrinteen kirjaston uusi osoite on Matkajängäntie 5.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Lukuopas - Rovaniemen kirjastolaisten henkilökohtaista apua lukemista etsivälle - napsauta otsikkoa, saat lisätietoa!  Lappi-lohkamuša váile? Lohkanofelaš veahkeha!

Roolipelikerho Rovaniemen pääkirjastossa Aalto-salin alakerrassa tiistaisin klo 17 

Käsityökirjasto Sallan kirjaston mediatilassa maanantaisin klo 12.00.

Tervetuloa mukaan!

NÄYTTELY:  KANSAN SIVISTYSTÄ JA KIRJALLISUUTTA

Pellon kirjastossa 16.1-24.2. Ensipäivän kuoria ja postituoreita merkkejä Reijo Korhosen kokoelmasta.

 

Kansalaisopiston taidenäyttely Sallan kirjastossa 17.1.-17.2.2017. Tervetuloa tutustumaan!

Novellikoukku Kittilän kirjastossa joka toinen tiistai klo 17.30.

Keväällä kokoonnutaan 19.1., 2.2., 16.2., 2.3., 16.3., 30.3. ja 11.5. Novellikoukkuun voit tulla oman neuletyösi kanssa. Mukaan voit toki tulla myös ihan vain nauttimaan ääneen luetuista novelleista.

Tarjolla kahvia ja teetä!

Tervetuloa!

Lukukoiralle lukuheti joka toinen viikko pääkirjastossa, varaa aika puh. 050 315 1486 ja joka toinen Saarenkylän kirjastossa, varaa aika puh. 050 3151496.

Kieli